Josylvio geschrokken door gewichtsverlies Expeditie Robinson

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Josylvio, wiens echte naam Joost is, verliet na acht dagen de expeditie. Hoewel hij de meeste stemmen kreeg op de eilandraad hoefde niet naar huis omdat I Am Aisha (echte naam Aisha Echteld) al eerder de expeditie verliet. Toch vond Josylvio het zó verschrikkelijk op het eiland dat hij wegging.

Gewicht

De rapper werd na afloop opgewacht door presentator Dennis Weening, die een weegschaal bij zich had. De kandidaat kon zich laten wegen, om te zien hoeveel kilo hij heeft verloren in die acht dagen tijd. Toen hij begon woog hij 64,9. Na afloop is hij precies vier kilo afgevallen. De rapper was diep onder de indruk.

Rappers

Het zal geen een Robinsonfan verbazen dat Josylvio en I Am Aisha zo snel uit de expeditie zijn gestapt. Het lijkt een traditie te worden dat rappers opgeven, snel worden weggestemd of vragen aan teamgenoten op hem of haar te stemmen. Zo gingen Lange Frans en Willie Wartaal in de eerste stemronde naar huis. Ook Ronnie Flex verliet het spel snel en Lil’ Kleine liet zich al na een paar dagen op het eiland wegstemmen.

https://www.instagram.com/p/BoY1vFDiaHm/?explore=true

 

 

 

Tags

EXPEDITIE ROBINSONGEWICHTJOSYLVIORAPPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck