Julie Walters wil alleen nog acteren in nieuwe Mamma Mia!

Door: DitjesDatjes
18-10-2020

Julie Walters stopt hoogstwaarschijnlijk helemaal met acteren. De 70-jarige actrice wil alleen voor een nieuwe Mamma Mia!-film nog een uitzondering maken, zegt ze in gesprek met The Times.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bij de Britse werd twee jaar geleden darmkanker geconstateerd. Ze had twee tumoren in haar dikke darm maar werd na een operatie en een chemotherapie weer kankervrij verklaard.

Haar ziekte werd veroorzaakt door haar drukke werk, denkt Julie. “De oncoloog vroeg me: ‘waarom denk je dat je kanker kreeg?’ En het eerste dat in mij opkwam was het acteren. Dat komt door de manier waarop ik het benader”, legt de actrice uit. “Ik zit er altijd helemaal in. Het is een erg stressvolle baan en ik slaap nauwelijks als ik werk. Het is niet goed voor me.”

“Na de operatie dacht ik: ik ga niet meer werken. Tenzij er nog een Mamma Mia!-film komt”, voegde ze er lachend aan toe.

In de twee Mamma Mia!-films speelde Julie de rol van Rosie. Ook is ze bekend als Molly Wemel in de Harry Potter-filmreeks. Daarnaast speelde Julie onder meer in Educating Rita (1983) en Billy Elliot (2000).

 

BuzzE

 

 

Meer DenD