Julio Iglesias verbreekt stilte over gezondheidstoestand: ‘Ik maak me grote zorgen’

Julio Iglesias verbreekt stilte
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al lange tijd geruchten rond dat het niet goed gaat met Julio Iglesias. Zo wordt er gezegd dat hij aan de ziekte van Alzheimer lijdt of in een rolstoel zou zitten. Na een lange stilte heeft de Spaanse zanger een gezondheidsupdate gegeven.

In een bericht op Instagram laat Julio Iglesias weten dat hij zich zorgen maakt over de artikelen die zijn verschenen. Een lange tijd koos hij ervoor om niets van zich te laten horen, maar omdat de geruchten blijven aanhouden wil hij toch een update geven over zijn gezondheid.

Speculaties

,,Ik kan niet geloven dat er zoveel speculaties zijn omdat ik nu geen interviews wil doen”, schrijft hij. ,,Ik zou in een rolstoel zitten, mijn verstand verloren zijn en zelfs mijn eigen liedjes niet meer herinneren.”

Julio noemt de mensen die deze geruchten over hem verspreiden ‘slecht’ en ‘onbeschoft’. Met een foto van zichzelf wil hij dan ook laten zien dat het goed met hem gaat. ,,Deze foto is net een paar dagen oud. De snor die ik nu heb doet me aan mijn vader denken.”

‘Ik ben in orde’

Vorig jaar legde de Spaanse zanger al uit dat er niets ernstigs met hem aan de hand is. Ook kwam hij terug op de foto’s die in augustus 2020 werden vrijgegeven waarop te zien was dat hij niet meer zelfstandig kon lopen. Het bleek dat hij een gebroken scheenbeen en kuitbeen had en twee maanden met zijn been omhoog moest zitten. ,,Maar ik ben nu in orde, helemaal in orde”, verzekerde hij in de Spaanse media.

Tags

JULIO IGLESIAS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck