Justin Bieber fans woest op Ticketmaster

Justin Bieber fans voelen zich belazerd door Ticketmaster
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De ticketverkoop van het concert van Justin Bieber in de Ziggo Dome, is volgens fans niet eerlijk verlopen. Ticketmaster gaf aan dat er geen pre-sale zou zijn: alle tickets zouden op hetzelfde moment verkocht worden. Maar nu blijkt dat er wél een pre-sale was. Fans voelen zich belazerd en zijn woest op Ticketmaster.

Justin Bieber treedt volgend jaar op 13 en 11 januari op in de Ziggo Dome. De kaarten van het extra concert op 11 januari gingen vanochtend in de verkoop, maar volgens fans is dit niet eerlijk verlopen.

‘Geen pre-sale’

Vaak wordt er een pre-sale gehouden, waardoor fans van te voren al verzekerd zijn van een plekje in de zaal. Omdat het niet duidelijk was of er ook bij dit concert een pre-sale zou plaatsvinden, besloten fans het te vragen. ,,Er zal voor dit event geen pre-sale zijn”, reageerde Ticketmaster op Instagram.

Om toch een kaartje te kunnen bemachtigen moest je dus vanochtend om 9:00 uur klaarzitten. Want wanneer je een bepaalde plek in gedachten hebt waar je wil zitten, zoals VIP, wil je er zéker van zijn dat jouw plekje nog beschikbaar is.

Fans voelen zich belazerd

Maar nu blijkt dat Ticketmaster net van te voren toch een pre-sale aankondigde. Gisteren om 9:00 uur konden Bieber-fans al een kaartje bestellen voor het concert, iets wat velen niet wisten. En daardoor hebben veel fans niet hun favoriete plek in de zaal kunnen uitkiezen.

,,Heel veel mensen hebben bij ons hierover geklaagd en voelen zich belazerd door Ticketmaster”, meldt showbizzkanaal Juicechannel in Instagram Stories. ,,Het is niet zo netjes natuurlijk van Ticketmaster om iets anders aan te geven.”

Tags

CONCERTFANSJUSTIN BIEBERWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck