Jutta leert Jake Nederlands: ‘Moeilijk’

Jutta leert Jake Nederlands
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jake Paul heeft Jutta Leerdam verrast door langs te komen in Nederland. Afgelopen weekend zijn de twee op diverse plekken gespot en uiteraard leert Jutta Jake een aantal Nederlandse woorden. Maar dat is volgens hem nog een dingetje…

Jutta en Jake werden afgelopen weekend voor het eerst gespot toen ze in de auto door het Friese Joure reden. Beelden van Jutta hoe ze Jake door de Friese plaats rondrijdt zijn op TikTok inmiddels al door meer dan 250.000 mensen bekeken.

Nederlandse woorden

,,Kijk eens wie mij kwam verrassen!”, bevestigde Jutta zelf op Instagram met een foto van Jake. Als afsluiter van het weekend besloten de twee gisteren het water op te gaan. Toen Jutta begon te filmen liet Jake horen dat hij al wat Nederlandse woorden kent. ,,Oi”, zegt hij. ,,Hoi!”, verbetert Jutta hem vervolgens. ,,Is het met een H? Ik dacht dat het ‘oi’ was”, zegt Jake, die de Nederlandse taal maar ingewikkeld vindt.

Haatberichten

Jutta wordt sinds ze de relatie met Jake bekend heeft gemaakt, overspoeld met haatberichten. Jake zit daar behoorlijk mee in zijn maag. In zijn nieuwste YouTube-video doet hij dan ook een oproep aan alle Nederlanders die haatberichten sturen naar Jutta. ,,Aan alle Nederlanders: stop alsjeblieft met het haten van Jutta omdat ze met mij datet.”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck