Kaj noemt misdragingen ‘domme fout’

Kaj
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Kaj van der Ree reageert op de beschuldigingen. De YouTuber en presentator zou aan minderjarige meisjes naaktfoto’s hebben gevraagd, en zelf naaktfoto’s hebben verstuurd. Via zijn woordvoerder laat Kaj weten een ‘domme fout’ te hebben gemaakt. Eerder schreven we over de beschuldigingen tegen Kaj.

Einde van zijn carrière

Al snel bleek het einde verhaal voor zijn carrière. BNNVARA zette alle programma’s met de BN’er stop, het Rode Kruis liet weten zijn titel als ambassadeur in te trekken en zijn eigen YouTube-kanaal ging op zwart.

‘Ik was vereerd door de aandacht’

Ontkennen doet Kaj niet. Hij nam direct een advocaat onder de arm en gaf toe dat hij een domme fout heeft gemaakt. Over de misstappen met de verschillende meisjes vertelt hij: ,,Ik was vereerd door de aandacht die ik kreeg en was mij toen niet bewust van de implicaties van mijn gedrag.”

Kaj vraagt om vergiffenis

Daarnaast biedt de presentator zijn excuses aan. Niet alleen aan de jonge meisjes, maar ook aan zijn omgeving: ,,Ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan, in de eerste plaats aan de jonge vrouwen die het betreft. Daarnaast besef ik dat ik mijn omgeving ernstig heb teleurgesteld. Ik hoop dat zowel de jonge vrouwen als anderen mij kunnen vergeven. Maar ik snap het ook dat organisaties op dit moment niet meer met mij willen samenwerken.”

Fouten van een ‘gewone jonge man’

Volgens Kaj betreft het fouten van een ‘gewone jonge man’. ,,Ik hoop dat mensen willen begrijpen dat ik behalve een bekende mediapersoonlijkheid ook een gewone jonge man ben die een aantal fouten heeft gemaakt en daar lessen uit wil trekken”, vertelt hij.

Met zijn gemaakte fout hoopt Kaj nu anderen te kunnen behoeden voor het maken van dezelfde fouten.

 

 

Tags

BNNVARAKAJKAJ VAN DER REEYOUTUBE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck