‘Deze bn’ers doen mee aan Wie is de Mol’

WIDM
Door: DitjesenDatjes
08-11-2019

Ieder jaar speculeren Molloten over wie er deelnemen aan Wie is de Mol. De kandidaten blijven tot het laatste moment geheim, maar de puzzelaars denken ontdekt te hebben wie er dit jaar de identiteit van de Mol gaan ontdekken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat doen de Molloten door de Instagramaccounts van veel bekende Nederlanders bij te houden. De opnames van het populaire programma vinden begin zomer plaats en tijdens die weken zijn de kandidaten nauwelijks actief op sociale media. Dat valt natuurlijk op!

Toprak Yalciner

Actrice en presentatrice Toprak Yalciner is nooit zo actief geweest op Instagram, maar tussen mei en juli was ze wel héél afwezig. Tussen 31 mei en 11 juli heeft ze namelijk helemaal niets gepost op Instagram. Dat vinden veel Molloten wel érg lang en daarom érg verdacht.

 

Lucas van de Meerendonk

Lucas van de Meerendonk, vooral bekend bij de jeugd van het Jeugdjournaal, is net zoals Toprak nooit zo actief geweest op sociale media. Tussen 5 mei en 20 juni heeft hij niets gepost. Opmerkelijker is dat hij in die tijd ook nauwelijks op televisie te zien was. Nam hij een lange vakantie of onthulde hij de Mol?

Dione de Graaff

De presentatrice is meestal de hele zomer op de televisie waar ze commentaar levert op de wielrenwedstrijden en andere sportevenementen. Dit jaar was ze echter nauwelijks op de buis. Waarom? Ze zou alvast plekken bezoeken waar ze in juli De Avondetappe ging presenteren. Klinkt als een smoesje…..

Andere namen die zijn genoemd als mogelijke kandidaten zijn: Leonie ter Braak, Nadia Moussaid en voetballer Nathan Rutjes.

 

 

Meer DenD