Kankerdiagnose bracht OML’er Jegor en Daisy bij elkaar

Jegor en Daisy kwamen door kanker bij elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jegor, die momenteel te zien is in het programma Over Mijn Lijk, heeft zijn vriendin op een bijzondere manier ontmoet. Zijn kankerdiagnose bracht het stel bij elkaar. ,,Echte liefde is niet tegen te houden.”

Jegor en zijn vriendin Daisy krijgen vaak de vraag hoe ze elkaar hebben ontmoet. ,,Dus misschien leuk om dat eens te delen met jullie, dachten wij zo”, begint Daisy haar bericht op Instagram. Jegor en Daisy hebben elkaar ontmoet via Powder Days Foundation, de stichting van Jegor. ,,Een stichting die gratis kajak weken organiseert in Frankrijk voor jonge mensen met kanker of die kanker gehad hebben.”

Vrijwilliger

Een vriendin van Daisy had borstkanker en had aan Daisy gevraagd of ze mee wilde als vrijwilliger. ,,En dat vond ik leuk, maar ook wel spannend. Het was tenslotte een wereld waar ik zelf eigenlijk niet zo veel mee te maken had buiten die vriendin om. Toen er een jaar lastminute iemand te kort was in de begeleiding bij powderdays belde ze mij op. Ik twijfelde want het was een week zonder haar. Wilde ik dat wel?”

Eerste ontmoeting

Uiteindelijk besloot Daisy mee te gaan. ,,Toen ik op het vliegveld aankwam zei één van de stafleden ‘Jegor is al in Frankrijk, die had zijn ticket op de verkeerde dag geboekt’. Je had m’n hoofd moeten zien. Ik, die altijd alles perfect tot in de puntjes geregeld heeft, dacht echt bij mezelf ‘wat is dit nou weer voor rare vogel, hoe krijg je dat nou weer voor elkaar?”’

Eenmaal aangekomen in Frankrijk ontmoette Daisy Jegor en ze raakten meteen met elkaar aan de praat. ,,Ondanks dat we 24/7 op elkaars lip leefde, hebben we einde van de week pas toegegeven. Of nou ja, we waren anderzijds de hele week niet uit elkaars buurt te slaan, maar dat hadden we zelf nog niet door”, vervolgt Daisy. ,,Deze foto is gemaakt op de dag na aankomst. Jegor en ik zitten rechts naast elkaar. Niet doorhebbende dat we daar al als een magneet bijna tegen elkaar aan zitten. Mooi om dat terug te zien en te realiseren dat echte liefde toch niet tegen te houden is.”

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck