Kansen Erik ten Hag om te blijven als manager van ManUnited lijken toe te nemen

Groot nieuws over Erik ten Hag: blijft hij toch bij Manchester?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Manchester United overweegt manager Erik ten Hag als manager te behouden voor het volgende seizoen. Clubfunctionarissen hebben mogelijke vervangers laten weten dat de Nederlander mogelijk blijft na het winnen van de FA Cup tegen Manchester City.

De oud Ajax-coach heeft een contract tot volgend jaar, met een optie voor een extra jaar. United heeft verschillende mogelijke opvolgers beoordeeld en recent overleg gehad met tussenpersonen.

Dit nieuws meldt de Manchester Evening News. Het staat haaks op de plannen van mede eigenaar Rathcliff, die 1,2 miljard pond stak Manchester United. Na de overwinning op Wembley gaf hij Ten Hag een slap handje, waaruit door analisten werd afgeleid dat de aandeelhouder niet erg blij was. Maar de overwinning van Ten Hags team op Manchester City afgelopen zaterdag heeft veel steun opgeleverd voor de Nederlandse coach.

De club benadrukt dat deze week een seizoensbeoordeling begint en dat er geen beslissingen of acties worden ondernomen voor die beoordeling is voltooid. Ipswich Town-manager Kieran McKenna trok zich terug als kandidaat voor Chelsea, omdat hij liever naar United wil. De voormalige United-coach McKenna wil geen overhaaste beslissing nemen na het promoveren van Ipswich Town naar de Premier League.

Ten Hag viert inmiddels vakantie, Hij heeft aangegeven dat hij zijn ‘project’ in Manchester wil afmaken.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck