Kanye West: ‘Kim Kardashian wil mij opsluiten!’

Kanye West
Door: Lies Jansen
21-07-2020

Het lijkt niet helemaal goed te gaan met rapper Kanye West. Zo kreeg hij tijdens zijn eerste campagneverkiezing een enorme huilbui, omdat hij naar eigen zeggen bijna zijn eigen dochter had vermoord. Nu publiceert de rapper zeer cryptische berichten op zijn Twitter, waarin hij bizarre bezwaren doet m.b.t. zijn vrouw Kim Kardashian. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘De film Get Out gaat over mij’

Zo begint hij op Twitter dat Kim wil dat hij hulp zoekt. De rapper lijdt namelijk aan een bipolaire stoornis, maar gebruikt op het moment geen medicatie. Hij wil namelijk dat niks zijn creativiteit in de weg staat.

In een van de Tweets schreef Kanye: ,,Iedereen weet dat de film ‘Get Out’ over mij gaat” en ,,Kim wilde naar Wyoming vliegen met een dokter om me op te sluiten, zoals in de film Get Out, omdat ik huilde over het redden van mijn dochters leven gisteren.”
Enkele Tweets zijn inmiddels verwijderd.

Grote zorgen om Kanye

Volgers en familie maken zich zorgen om de rapper.  Een ingewijde bron vertelde aan Entertainment Tonight: ,,Kim, de familie en de vrienden van Kanye maken zich zorgen om hem… Kanye maakt het momenteel niet goed en luistert niet naar iemand die er bij hem op aandringt om hulp te zoeken. Aan het eind van de dag willen de mensen die dicht bij Kanye staan dat hij deze presidentiële loop nu beëindigt voordat hij zichzelf, zijn merk en de familie meer schade berokkent.”

Woest op schoonmoeder

Ook haalde Kanye uit naar zijn schoonmoeder Kris Jenner. ,,Kris speel niet met me, jij en die calmye mogen niet bij mijn kinderen komen. Jullie probeerden me op te sluiten”, luidde een andere Tweet.

Meer DenD