Kapers op de kust voor Bridget?

André Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Bridget Maasland is straks niet de enige ‘oudere’ vrouw in het leven van André Hazes. De 25-jarige gaat namelijk naar België om daar opzoek te gaan naar nieuw rijp talent.

Druk

De zanger gaat plaatsnemen op een van de rode stoelen in de Belgische The Voice Senior. Hij gaat dus oudere mannen en vrouwen beoordelen op hun zangkwaliteiten en uitstraling. Voor André betekent dat, dat hij opnieuw veel van huis is. Een van de redenen waarom de relatie met Monique spaak liep. Toch laat hij weten aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat hij het aanbod met twee handen heeft aangepakt: ,,Ik heb geen seconde getwijfeld toen ze het me vroegen.Er zijn genoeg oudere stemmen die we nog moeten horen. Die hebben veel meegemaakt, kunnen echte verhalen vertellen. Dus dat is zeker nodig.”  Hopelijk maken hij en Bridget goede afspraken en leggen ze hun drukke agenda’s naast elkaar, zodat André en zijn nieuwe liefde elkaar toch kunnen zien.

Vriendin

De andere juryleden in The Voice Senior worden Karen Damen (K3), Sam Gooris (echtgenoot van Kelly Pfaff) en Walter Grootaers (presentator).  André kent de voormalig K3-ster al. ,,Ze is een vriendin van mij uit het vak, dus ik kijk er erg naar uit om dit te mogen doen met haar. Door de andere coaches laat ik mij graag verrassen.”

Tags

ANDRÉ HAZESBELGIEBRIDGET MAASLANDGEVAARLEEFTIJDOUDTHE VOICE SENIOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck