‘Kate en William gaan voor vierde kindje’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Terwijl heel Engeland zit te wachten op ‘Baby Sussex, het kindje van prins Harry en zijn vrouw Meghan, denken prins William en Kate aan hele andere dingen. Volgens de Daily Mail willen zij namelijk een vierde kindje!

Misselijkheid

,,Catherine is dol op kinderen en ze is bereid om haarzelf weer door een zwangerschap heen te pushen, ondanks dat die in het verleden niet gemakkelijk waren met de hevige ochtendmisselijkheid waarmee ze toen te kampen had”, zegt een bron tegen de Britse krant.

De vrouw van prins William heeft drie zware zwangerschappen achter de rug. Ze heeft last van zware ochtendmisselijkheid en voelt zich negen maanden lang erg beroerd. Dat ze nog een vierde kindje wil verbaast veel koningshuisdeskundigen. Niet alleen door haar aandoening, maar ook doordat zij ervan overtuigd waren dat het stel maar drie kinderen wilde.

Leeftijd

Ook de leeftijd van Catherine maakt niet zoveel uit. Ze is ‘al’ 37 jaar oud, maar in het Britse Koningshuis is het niet gek om op latere leeftijd nog een kind te krijgen. Koningin Elizabeth beviel bijvoorbeeld op 37-jarige leeftijd van prins Edward.

Het stel heeft al drie kinderen: George (2013), Charlotte (2015) en Louis (2018).

 

Tags

CATHERINECHARLOTTEGEORGEKATEKINDJELOUISPRINSPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck