‘Kate Middleton keert pas in 2025 terug’

Kate pas in 2025 weer in het openbaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton is al sinds kerst niet meer in het openbaar gezien en volgens bronnen gaan we haar de rest van het jaar ook niet zien. ,,Kate keert pas in 2025 terug.”

Kate liet in maart dit jaar weten kanker te hebben en legde haar werkzaamheden per direct neer. Om welke vorm van kanker het gaat is nog altijd niet bekend en veel mensen maken zich zorgen om de prinses.

Agenda leeg

Een bron van The Daily Beast heeft een boekje opengedaan over haar gezondheid. ,,Veel mensen die betrokken zijn bij het beheren van de agenda’s moeten lang van tevoren op de hoogte zijn van de planningen van de senior royals. Er is mij verteld dat Kate’s agenda voor de rest van het jaar leeg is”, onthult de bron. ,,Er is niks gepland. Het kan dus zijn dat ze de rest van het jaar niet in het publiek verschijnt.”

Complottheorieën

Volgens de bron is Kensington Palace zich ervan bewust dat een langdurige afwezigheid tot meer complottheorieën kan leiden. ,,Ik sluit niet uit dat er nog een videoboodschap komt waarin het land wordt geïnformeerd over haar gezondheid. Dat bleek een zeer effectieve manier om de complottheorieën op afstand te houden”, aldus de bron.

Plannen

Wel zouden Kate en prins William plannen hebben gemaakt voor de vakantie. Volgens de bron brengen ze de vakantie van hun kinderen door in hun landhuis in Sandringham. ,,Het belangrijkste voor haar is nu het vermijden van elke vorm van stress of angst en gewoon doorgaan met de zaak om beter te worden. Ze zullen naar Sandringham vertrekken zodra de schoolvakantie begint.”

Tags

KATE MIDDLETONPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck