Vierde royal baby op komst bij Kate Middleton?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Afgelopen weekend gingen er al zwangerschapsgeruchten rond over Kate Middleton. Maar de fans zijn nu overtuigd: Prins William en Kate verwachten hun vierde kindje!

Geruchten

Kate Middleton is al moeder van drie: prins George (5), prinses Charlotte (4) en prins Louis (14 maanden). Maar nadat de hertogin van Cambridge op dinsdag een koninklijk bezoek aan Cumbria bracht, zijn de geruchten dat Kate een vierde kindje verwacht de wereld ingekomen.

Tijdens het ontmoeten van fans loopt Kate naar een vader die samen met zijn baby aanwezig is. Kate vraagt aan vader Alan: ,,Wat een lieve kleine jongen, hoe oud is hij?” Alan antwoordde dat hij vijf en een halve maand oud was. Kate glimlachte en zei: ,,Hij is zo schattig ik krijg nu ook weer kinderwensen.”

Hints

De koninklijke familie was aanwezig op de eerste dag van de Royal Ascot. Tijdens dit evenement valt het fans op dat Kate constant haar buikje vasthoudt. Iedereen weet dat de hertogin niet vies is van een glaasje champagne. Maar deze slaat ze dit keer af. Ook is bekend dat de toekomstige koning en koningin van Engeland deze zomer een lange break zullen nemen. Deze hints doen fans overtuigen dat Kate Middleton toch écht zwanger is.

Kate droeg een pastelblauwe jurk van Elie Saab in combinatie met Philip Treacy-hoed in dezelfde kleur.

Foto via www.express.co.uk

Tags

BABYBRITSE ROYALSENGELANDKATE MIDDLETONPRINCE WILLIAMPRINS WILLIAMROYAL FAMILYZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck