‘Kate Middleton zwanger van vierde kind’

Kate Middleton
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton zou een groot geheim verbergen. Volgens insiders is ze zwanger van haar vierde kindje en wordt ze geteisterd door ernstige ochtendmisselijkheid.

Verrassing

Kate Middleton zou nu 12 weken zwanger zijn van haar vierde kindje. De zwangerschap zou niet gepland zijn, maar zéker wel welkom. ,,De baby was een verrassing, maar Kate wilde altijd al vier kinderen, dus ze is dolgelukkig”, aldus een insider tegen Globe.

Kate Middleton zou moeite hebben om haar eten binnen te houden en valt steeds meer af. Insiders beweren dat artsen haar op een speciaal dieet hebben gezet. Tijdens haar eerste zwangerschap belandde Kate in het ziekenhuis. Nu wordt er alles aan gedaan om dat te voorkomen. ,,Het dieet is bedoeld om haar gewicht te verhogen en haar en de baby gezond te houden”, zegt de insider.

Ernstige zorgen bij koningshuis

Maar door haar toenemende gewichtsverlies maakt het koningshuis zich ernstige zorgen. ,,William en haar familie maken zich zorgen. Het koningshuis vreest dat haar dalende gewicht, nu haar laagste ooit, tot verwoestende gevolgen kan leiden”, zegt de insider. ,,Dit zou de gelukkigste tijd moeten zijn voor Kate en haar man, maar het is een nachtmerrie geworden.”

Tags

Kate en WilliamKate MiddletonPrins WilliamZwangerZwangerschap

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie