Kate naar de rechtbank: ‘Getuigen tegen Meghan Markle’

Zus Meghan daagt Kate voor de rechter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kate Middleton zou binnenkort moeten verschijnen in de rechtbank. Spaanse media melden dat ze binnenkort wordt opgeroepen om tegen haar schoonzus Meghan Markle te getuigen…

Meghan werd onlangs voor de derde keer voor de rechter gesleept door haar zus Samantha. Samantha beweerde dat Meghan ‘kwaadaardige, kwetsende en schadelijke leugens’ had verspreid in een interview dat zij en prins Harry aan Oprah Winfrey gaven.

75.000 dollar

Meghan suggereerde in dat interview dat ze enig kind was en niet close was met Samantha, de dochter van haar vader Thomas Markle uit een eerder huwelijk. Meghan deelde ook met Oprah dat Samantha haar achternaam in Markle veranderde toen bekend werd dat Meghan een relatie had met Harry. Samantha stapte naar de rechter en eiste 75.000 dollar schadevergoeding van Meghan.

Rechterswisseling

Meghan won de zaak. De rechter besloot dat de zaak nooit meer voor de rechter kan worden gebracht, omdat Samantha geen goede onderbouwingen had voor haar beweringen. Daarom heeft Samantha een rechterswisseling aangevraagd.

Kate naar de rechtbank

Peter Ticktin, de advocaat van Samantha, vertelt aan de Spaanse krant Vanitatis/El Confidential dat Kate Middleton in dat proces wordt opgeroepen om tegen Meghan te getuigen. ,,Het eerste wat we zullen doen is in beroep gaan tegen de beslissing bij het hof van beroep, en we hopen dat dit panel van drie rechters daar anders over zal denken”, vertelt hij. ,,Wij geloven dat de nieuwe rechters zullen besluiten om vanaf het begin aan de rechtszaak te werken. En dat betekent dat alles opnieuw begint.”

Tags

KATE MIDDLETONMEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck