Kate wijst William pijnlijke af….op televisie

William en Kate
Door: DitjesenDatjes
18-12-2019

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton doen bijna nooit mee aan een televisieprogramma, maar toch waren zij onlangs te gast bij kookprogramma ‘A Berry Royal Christmas’. Helaas lijkt het erop dat de twee nog niet echt in de kerststemming zijn, want tussen William en Kate leek wat spanning te zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afwijzing

Toen prins William en Kate gezellig samen met andere gasten, allemaal vrijwilligers van goede doelen, rondom de borreltafel zaten wilde William zijn vrouw even lief aanraken. Hij legde zijn hand op haar schouder. Dit werd hem alleen niet in dank afgenomen. Te zien is dat Kate haar schouder wegdraait en haar man afwijst.

Waarom Kate niet wilde dat William haar aanraakte is onduidelijk. Misschien heeft het iets te maken met de koninklijke etiquette en regels, maar het zou ook zomaar kunnen dat de relatie onder spanning staat. Twee maanden geleden gingen er namelijk geruchten dat prins William vreemd was gegaan, en dat dat niet de eerste keer was dat het gebeurde. Kate zou echter niet van William mogen scheiden. ,,De vorstin heeft haar kleinzoons William en Harry gewaarschuwd hun partners zorgvuldig uit te kiezen. Elizabeth is principieel tegen echtscheidingen”, schreef de Britse krant Sunday Express. ,,Zolang zij op de troon zit, mogen er geen koninklijke scheidingen meer plaatsvinden.”

Meer DenD