Kate, William en kinderen verblijven in superdeluxe vakantiewoning

Britten waren boos omdat Meghan Markle abnormale bedragen zou besteden aan haar kleding en ook aan haar nieuwe woning Frogmore Cottage waar ze samen met prins Harry woont. En dat van de belastingcenten van hardwerkende burgers. Maar nu blijken prins William en zijn vrouw Kate er ook wat van te kunnen.

Kinderkamer

Kamperen in een tent gaat het gezin natuurlijk niet doen, maar het gezin geeft wel heel veel geld uit deze vakantie. Ze zitten namelijk in een luxe resort in de Caribbean dat maar liefst 31.000 euro per week kost! Twee weken geleden vlogen ze erheen. Daar genoten ze van alle rust, de luxe, het heerlijke weer en vierden ze de verjaardag van prins George. Afgelopen dinsdag keerden ze weer terug naar Engeland.

Hun verblijf stond op een privé-eiland, had vijf slaapkamers en een slaapkamer speciaal voor kinderen. In die kinderslaapkamer stond een stapelbed en volgens The Sun zou prins George dat het leukste van het resort vinden. Het gezin had een persoonlijke chef, butler en een schoonmaakster. Ook hadden ze een privétuin. Het gezin was samen op vakantie met Mike en Carol, de ouders van Kate.