Katja en Freek gaven elkaar vrijdag al het jawoord

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Presentatrice en actrice Katja Schuurman en chef-kok Freek van Noortwijk hebben elkaar afgelopen vrijdag stiekem het jawoord gegeven. Dit heeft het bruidspaar zaterdag bekendgemaakt tijdens het persmoment. De bruiloft duurde het gehele weekend en vrienden en familie sliepen allemaal in tipitenten.

Say yes to the dress

De trouwjurk die de actrice droeg was al een lange tijd bekend en is ook volgens plan gedragen. Via het TLC-programma Say Yes to The Dress koos Katja samen met stylist Fred van Leer de jurk uit die zij op haar mooiste dag van haar leven zou dragen.

Zelfgeproduceerde wijn

Het nieuwe bruidspaar kreeg veel hulp krijgt van vrienden. Zo waren er wijnmakers te gast die een zelfgeproduceerde natuurwijn hebben gemaakt die speciaal op de bruiloft werd geserveerd. Op Katja haar Instagram te zien ging dit vooral om rosé. ,,Zoveel vrienden dragen iets moois en liefdevols bij; wat een rijkdom om zoveel lieve mensen om ons heen te voelen! We kunnen niet wachten…!”, schreef de bruid deze week.

Dochter als getuige

Sammie, de 9-jarige dochter van Katja, kreeg een hele speciale rol op de bruiloft. Zij was namelijk een van de getuigen van het huwelijk. Katja: ,,Dat vond ik wel heel belangrijk, dat zij onze liefde kon onderschrijven.”

“We hebben hier een heel tipidorp waar al onze vrienden slapen. Zelfs de vrienden die nooit ergens in een tentje slapen of kamperen. Die stonden vanochtend met een hele grote glimlach op en stonden in het zonnetje naast hun tipi” vertelt Katja aan Shownieuws.

De ontmoeting

Snel na de breuk tussen Katja en Thijs Römer, met wie ze acht jaar getrouwd was en een dochter mee heeft, leerde Katja en de veertien jaar jongere Freek elkaar kennen. Hun kennismaking vond plaats in Guts & Glory, het restaurant van Freek. Vandaag is het exact drie jaar geleden Katja en Freek bekend maakte dat ze graag wilden gaan trouwen.

https://www.instagram.com/p/By-k8f2iedx/

https://www.instagram.com/p/BzBkF03oFWW/

https://www.instagram.com/p/BzCsX_dicS_/

Tags

BRUIDSJURKFREEK VAN NOORTWIJKHUWELIJKKATJA SCHUURMANSAY YES TO THE DRESSTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie