Katja geconfronteerd met obsessie voor seks

875

Katje Schuurman geeft toe dat ze te vaak over seks praat. Op NPO Radio 1 vroeg presentatrice Ghislaine Plag naar haar vele uitspraken over seks.

Te veel

Het viel haar op dat in het normaal zo brave programma Memories opeens vragen over seks werden gesteld, nu Katja presentatrice is. Ook in veel interviews met de presentatrice is seks een belangrijk onderwerp. Zo zei ze in tijdschrift JAN dat ze na tweeënhalf jaar een relatie te hebben nog steeds bijna elke dag seks heeft en soms op een dag meerdere keren.
Toen Plag opmerkte dat ze het wel heel veel over seks had zei Katja het volgende:  “Ja, iets te veel. Dat komt omdat ik ooit een bloemlezing heb gemaakt met erotische gedichten. Toen kwam dat iets te veel aan de orde. Ik heb me voorgenomen om dat te minderen.” Toch ziet ze geen kwaad in haar ‘brutale’ vragen. ““Zo open als ik ben, is echt nergens voor nodig. Ik denk wel: seks is wat ontzettend belangrijk is in een relatie. Als mensen dat niet meer met elkaar hebben gaan mensen vreemd en huwelijken kapot. Het is echt iets wat we veel meer met elkaar zouden moeten omarmen, dat we daar niet zo veel gene omheen hebben.  Ik wil ook weten hoe het seksueel was en of het een goede minnaar was. Ik vind dat fijn om te weten, want dat hoort bij de liefde.

Het is ieder geval duidelijk dat Katja Schuurman en haar vriend Freek van Noortwijk nog steeds dol op elkaar zijn.