Katja pronkt met baby Coco

Door: Ditjes en Datjes
16-08-2020

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk genieten heerlijk op hun roze wolk met hun dochtertje Coco. Mama Katja deelt de schattigste foto’s omdat hun meisje een week oud is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ontroerend

,,Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud” schrijft Katja op Instagram. ,,En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig” vertelt de moeder in een ontroerend bericht. Ze laat weten erg trots te zijn op haar kleine omdat ze zo goed haar borst leegdrinkt, lacht en slaapt. ,,Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom” aldus trotse Katja. Ze vindt deze babyfase één groot feest.

Kraamtranen van geluk

Coco Loulou is geboren op 8 augustus om 6.02 uur in het OLVG Oost ziekenhuis. De actrice is alle zorgmedewerkers enorm dankbaar: ,,Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen” schrijft zij. ,,Met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid” aldus een emotionele en gelukkige Katja.

Meer DenD