Katja Schuurman: ‘Ik begin binnenkort aan m’n derde kind’

Katja Schuurman wil derde kind
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Katja Schuurman is smoorverliefd. Na maanden rouwen om de breuk met Freek van Noortwijk ontmoette de actrice onlangs een nieuwe man. En ze windt er géén doekjes meer om. ,,Ik begin binnenkort aan m’n derde leg.”

Katja maakte er nooit een geheim van dat ze last heeft van stemmingswisselingen. De lente draagt zeker bij aan haar vrolijke gemoedstoestand, maar dat is niet de enige reden voor de lach op haar gezicht. ,,En ook het feit dat ik een aantal leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman”, vertelt ze in de podcast Schuurman & Spigt.

Roze bril

De actrice zit op dit moment enorm goed in haar vel. ,,Het is opvallend hoe anders de wereld eruit ziet als je gemoedstoestand vrolijk is. Met mijn wisselende gemoedstoestand ziet mijn wereld er steeds zo verschillend uit. Maar, nu heb ik een roze bril op en ziet alles er vrolijk en gelukzalig uit.”

Derde leg

Ondanks dat ze nog niet officieel van een liefdesrelatie spreekt, wil ze het deze keer anders aanpakken. ,,Ik ga dit keer proberen om niet alles meteen in een vaste vorm te gieten”, vertelt ze. ,,Als ik voel dat ik iemand leuk vind, zie ik het liefst gelijk een handtekening onder contract. Dan tikken we het af, is het rond. Want je wordt zo onzeker…”

Katja is naar eigen zeggen constant op zoek naar bevestiging, iets wat ze niet meer wil. Hoewel de geruchten gaan dat haar hart zou zijn gestolen door de 29-jarige makelaar Niek Schrijvershof, vertelt Katja nog altijd niet hoe de man heet. Wel maakt ze duidelijk dat ze grote plannen heeft met haar nieuwe liefde. ,,Ik begin binnenkort aan m’n derde leg.”

Tags

FREEK VAN NOORTWIJKKATJE SCHUURMANNIEUWE LIEFDEZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck