Katja Schuurman in tranen: ‘Liefdesverdriet weg puffen en kotsen’

Katja Schuurman is ziek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het jaar is allesbehalve goed begonnen voor Katja Schuurman. Ze is niet alleen ‘snotverkouden’, maar heeft ook nog veel last van haar liefdesverdriet. Dat laat ze op Instagram zien met een foto van haar behuilde gezicht.

Katja Schuurman deelt in tranen hoe ze zich op dit moment voelt. ,,Ik zeg altijd: ‘Een goed begin is het halve werk’. Dus ik ben enorm nieuwsgierig naar de rest van het jaar”, begint ze haar verhaal op Instagram.

Liefdesverdriet

Naast het feit dat de presentatrice ‘snotverkouden’ is, voelt ze zich ook om een andere reden slecht. ,,Liefdesverdriet weg puffen en kotsen, realiteit proberen te omarmen en dan toch maar weer heel kinderachtig boos worden”, schrijft Katja.

Afleiding zoeken lijkt een onmogelijke opgave. ,,Al die dingen die ik leuk vind, zoals de spa, het theater, de bios, uit eten; het kan allemaal niet!”

Veel steun

De huilende Katja kan gelukkig op een hoop steun rekenen. BN’ers als Bridget Maasland en Fajah Lourens steken haar een hart onder de riem en ook andere volgers zeggen Katja te steunen in deze moeilijke tijd. ,,Geen mooi einde en zeker geen mooi begin. Liefdesverdriet doet zo’n pijn. En dan ook nog normaal blijven doen voor je kinderen, want dat gaat door. Heb serieus met je te doen”, zo reageert een volger.

Tags

BREUKEMOTIONEELFREEK VAN NOORTWIJKKATJA SCHUURMANLIEFDESVERDRIETTRANEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck