Katja Schuurman wil niet samenwonen met nieuwe vriend

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Deze zomer maakte Katja Schuurman in haar podcast ‘Schuurman & Spigt ruimen op’ bekend weer een relatie te hebben. De op-Ibiza-wonende Niek Schrijvershof is de gelukkige. Katja laat zich tegen de Grazia uit over haar toekomstplannen met haar vriend. 

“De lente draagt zeer zeker bij aan mijn vrolijke gemoed en ook het feit dat ik een aantal heel leuke dagen heb mogen doorbrengen met een leuke jongeman”, vertelde ze in juli in haar podcast. “Toch opvallend hoe anders je wereld eruitziet als je gemoed vrolijk is. Nu heb ik een roze bril op en alles ziet er vrolijk en gelukzalig uit.” Niet lang daarna stelde de actrice haar nieuwe vriend Niek voor aan haar volgers op Instagram.

Lange afstandsrelatie

Het stel heeft een lange afstandsrelatie, omdat Niek op Ibiza woont. Deze zomer verbleef hij kort in het huis van Katja, terwijl de actrice heerlijk met dochter Sammie aan het rondreizen was. Nu de vakantie voorbij is, is Niek weer teruggevlogen naar zijn nederige stulpje op Ibiza. Katja vindt dat stiekem ‘best wel heel erg lekker’.

Omdat ze er nu geen problemen mee heeft dat Niek weer terug is naar Ibiza waardoor ze elkaar een tijdje niet kunnen zien, weet ze ook nog niet of samenwonen met Niek in de toekomst wel ziet zitten. “Ik heb heel erg zitten na te denken. Ik heb de traditionele vorm van een relatie al op allerlei manieren uitgeprobeerd. Trouwen, samenleven, een kind. (…) Ik denk eigenlijk niet dat dat de ideale vorm is voor mij. Ik heb best wel behoefte en tijd nodig voor mezelf”, zegt ze. 

Nymfomaan 

Over Katja haar liefdesleven is altijd veel te doen. Zo werd zij begin dit jaar nog beschuldigd door haar ex van dat zij een nymfomaan zou zijn. Deze ex klapte uit de school bij de hoofdredacteur van de Story. Hij vertelde dat Katja ‘echt con-ti-nu uit elkaar getrokken wil worden’. 

De actrice laat nu weten dat een monogame relatie toch echt het beste voor haar is. “Wat mij betreft wel een relatie met één iemand, maar niet de hele tijd op elkaars lip.”

Tags

KATJA SCHUURMANRELATIESAMENWONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck