Katja stopt met Memories

Door: Molly Baas
07-05-2018

Katja Schuurman heeft slechts één seizoen gepresenteerd van het programma Memories, maar stapt nu al over naar concurrent RTL. Katja verving vorig jaar Anita Witzier, die het programma al twintig jaar lang leidde. Nu waren de meningen verdeeld over Katja’s aanwezigheid bij Memories, RTL laat echter weten dat zij wél enthousiast zijn over de toekomstige samenwerking.

Creatieve duizendpoot.

Ze heeft een meerjarig contract getekend en zal ook programma’s ontwikkelen voor de tv-zenders en Videoland. ,,Met Katja halen we een energieke en creatieve duizendpoot in huis”, zegt CEO Sven Sauvé over de komst van Katja, die in de jaren negentig bij de zender begon als actrice in Goede tijden, slechte tijden. ,,Katja heeft zich veelzijdig ontwikkeld en voelt zich als een vis in het water op zowel filmset, studiovloer en op locatie als achter de schermen.“

Katja Schuurman: ,,De combinatie van acteren, presenteren, programma’s ontwikkelen en alle mogelijkheden die de verschillende RTL-kanalen mij bieden, is precies waar ik naar op zoek was. De afgelopen jaren heb ik bij KRO-NRCV mooie programma’s gemaakt. Nu is het tijd voor een volgende stap. Ik verheug me erop om vanaf september bij RTL aan het werk te gaan.”

Katja presenteerde bij de publieke omroep onder meer het reisprogramma Van A naar B en Memories, wat zij in september 2017 overnam van Anita Witzier. Fans van het programma waren verdeeld over Katja’s komst.

https://twitter.com/KarinPacemco/status/968237596290834442

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen