Kelly de Vries wordt nieuwe directrice ‘Peter R. de Vries Foundation’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Kelly de Vries, de dochter van Peter R. de Vries, is vanaf deze maand de nieuwe directrice van de Peter R. de Vries Foundation.

Eerbetoon

De organisatie heette voorheen ‘Stichting De Gouden Tip’. Na het overlijden van Peter R. de Vries is de naam veranderd, als eerbetoon aan de misdaadverslaggever. Sinds het overlijden van haar vader op 15 juli 2021 heeft Kelly het voorzitterschap van de Stichting de Gouden Tip op zich genomen. Nu is ze directrice van de stichting geworden.

Verschrikkelijk verdrietig en moeilijk jaar

Kelly heeft aan RTL Nieuws laten weten dat het een ‘verschrikkelijk verdrietig en moeilijk jaar’ is geweest. Toch heeft deze stichting haar veel kracht gegeven om met het verdriet om te gaan. ‘Het ondersteunen van nabestaanden in hun zoektocht naar hun dierbaren is zeer waardevol en dankbaar werk. Ik wil mij daarom volledig gaan richten op de werkzaamheden van de Foundation.’

Via Instagram maakt de stichting bekend dat Kelly de nieuwe directrice wordt:

“Vanaf deze maand is Kelly de Vries directeur van de Peter R. de Vries Foundation. Sinds het overlijden van haar vader op 15 juli 2021 heeft zij het voorzitterschap van de Stichting de Gouden Tip op zich genomen. De naam van de stichting is recent omgedoopt in de Peter R. de Vries Foundation, een eerbetoon aan de misdaadverslaggever. Met het groeiende werk van de Foundation bleek er behoefte te zijn aan een professionaliseringsslag waardoor het aannemen van een directeur voor de dagelijkse werkzaamheden van de Foundation een logische stap is. Voormalige vice-voorzitter en advocaat Lex de Jager is de nieuwe voorzitter van de Foundation. Nicole Theuns, documentairemaker, is als nieuw bestuurslid aangesteld. ‘Wij zijn erg blij dat Nicole ons bestuur komt versterken. Ze heeft veel ervaring op het gebied van misdaad, media en communicatie en bijt zich vast in dossiers ‘, aldus Annemiek van Spanje, secretaris van de Foundation.”

Tags

DirectriceKelly de VriesPeter R. de VriesPeter R. de Vries FoundationStichting De Gouden Tip

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie