Kelly Piquet is haters zat en gaat offline

Kelly is alle haters helemaal zat!|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, krijgt een hoop kritiek over zich heen op social media. Dagelijks wordt ze lastiggevallen en daarom heeft ze besloten minder te delen met haar volgers op Instagram.

Hoewel Kelly eerder bijna alles uit haar leven met haar volgers deelde, zien we de laatste tijd nog maar weinig privéfoto’s van haar verschijnen. In een vragenrondje op Instagram vraagt een volger hoe dat komt en Kelly legt uit dat ze de laatste tijd enorm veel haat krijgt.

Pesterijen en intimidatie

,,Van alle content die ik heb, komt maar een klein deel online. Ik bewaar het beste voor mezelf, familie en goede vrienden”, schrijft Kelly in Instagram Stories. ,,Ik heb altijd genoten en plezier gehad om sommige privémomenten met jullie te delen, maar sommige mensen hebben besloten om mijn content te gebruiken voor pesterijen en intimidatie.”

Bedrijven ook niet blij met haar foto’s

Onlangs klapte een fotograaf uit de school over de foto’s van Kelly. Met haar vele volgers heeft ze een groot bereik op Instagram en daarom wordt ze vaak benaderd door bedrijven om gesponsorde posts te maken. Maar die blijken vaak niet tevreden te zijn over het resultaat.

,,Kelly is echt een prachtige vrouw, maar ze is geen goed model. Dat komt omdat ze erg onzeker is en altijd ongemakkelijk voor de camera staat”, gaf de fotograaf toe in een bericht dat werd gedeeld op Instagram.

Alleen nog voor goede vrienden

Ook zei de fotograaf dat Kelly haar foto’s altijd bewerkt. Verschillende bedrijven delen haar gesponsorde posts dan ook vaak niet. Maar haar bewerkte foto’s leveren niet alleen kritiek op vanuit bedrijven, maar ook vanuit haar volgers. Daarom heeft Kelly ervoor gekozen om offline te gaan voor een groot gedeelte van haar volgers. ,,Ik zal vanaf nu privémomenten voornamelijk alleen voor goede vrienden plaatsen”, laat ze weten.

Tags

KELLY PIQUETKRITIEKMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck