Kelly Piquet: ‘Max is niet perfect’

Kelly vindt Max niet de perfecte man|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kelly Piquet en Max Verstappen lijken de perfecte match. Toch geeft Kelly toe dat Max eigenlijk helemaal niet perfect is. In een quote op Instagram maakt ze duidelijk waarom.

Kelly heeft een bijzondere quote in Instagram Stories gepost. De Story gaat over het vinden van een partner, dus hoogstwaarschijnlijk heeft ze het over Max.

Ondersteuning voor dochtertje

,,Zoek een partner die samen met jou wil bouwen”, zo luidt de quote die Kelly deelt. ,,Het gaat niet om het vinden van een perfectie in een persoon, het gaat erom dat je je realiseert wanneer je onmiskenbare verbinding tegenkomt die past bij het soort ondersteuning dat je zoekt. Verdwalen in het idee van perfectie is een belemmering.”

Daarmee lijkt Kelly dus duidelijk te maken dat Max niet perfect is, maar dat hij haar de ondersteuning biedt die ze nodig heeft.

Voordat Kelly en Max een relatie kregen, was ze samen met de Russische coureur Daniil Kyvat en in de zomer van 2019 verwelkomden zij een dochtertje genaamd Penélope. Inmiddels woont Kelly al enige tijd met haar dochtertje bij Max, die het kleine meisje ook al niet meer lijkt te kunnen missen. Ondersteuning is dus zeker iets wat Max aan Kelly geeft.

Trekt Max zich niets aan van de geruchten?

Ook vindt Kelly het belangrijk om samen door de ‘ups en downs’ door het leven te gaan. De afgelopen tijd gaan er veel geruchten rond over de relatie van Max en Kelly, omdat Kelly hem eerder bedrogen zou hebben. Zou Max zich niets aantrekken van de geruchten?

Tags

KELLY PIQUETMAX VERSTAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck