‘Kelly Weekers doet een ‘Katjaatje’ en vertoeft op Curaçao’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Katja Schuurman werd vrijdag bekogeld met oordelen over het feit dat de actrice op Instagram een foto plaatste waarin ze deed alsof ze in Nederland was, terwijl ze op dit moment met haar hele gezin op Bonaire zit. Rene van der Gijp onthult dat ook Kelly Weekers een Katjaatje blijkt te doen. Zij zit namelijk samen met vriendlief John Ewbank terwijl ze op Instagram een heel ander verhaal plaatst…

‘Leugenaar’

,,Die vriendin van John Ewbank is een leugenaar” zegt Rene van der Gijp aan tafel bij Veronica Inside vrijdagavond. Kelly Weekers plaatse zo’n twee weken geleden namelijk een bericht op Instagram dat ze naar de nonnen in Vught ging voor een taaltraining Engels om haar boek af te schrijven.

,,Joehoe, ik ga een maandje offline. Zeker niet beu aan insta, wel behoefte aan minder ruis en meer tijd om me te focussen op een paar spannende stappen die ik ga zetten.” schrijft de influencer. ,,Komende weken ga ik me onder andere opsluiten om mijn derde boek af te schrijven, een taaltraining Engels volgen bij de nonnen in Vught, genieten van wat telefoonvrije tijd en nog wat dingen die ik met jullie kan delen zodra ik terug ben. Wees lief voor jezelf en elkaar, en tot snel” aldus Weekers.

‘Krijg de t*ring allemaal’

Van der Gijp vindt het belachelijk: ,,Zet gewoon neer: ‘We zijn met z’n allen op Curaçao, krijg de t*ring allemaal.’ Ja, wat maakt het uit?”

René zegt van insiders te weten dat Kelly en John op het Caribische eiland aan het vertoeven zijn. ,,Zij zitten op Curaçao! Gisteren belde iemand mij en die zei: ‘Goh, ik kwam die John Ewbank en zijn vrouw nog tegen.’ En dan ga je zo’n dingetje schrijven dat je even je telefoon uitzet omdat je even rust wil hebben en naar de nonnen in Vught gaat.”

Tags

CURACAOJOHN EWBANKKELLY WEEKERSLEUGENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck