Keren Carlo en Irene toch samen terug op tv? ‘Er ligt een plan klaar’

Comeback voor Carlo en Irene?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Carlo Boszhard en Irene Moors presenteerden jarenlang De TV Kantine, maar onlangs kondigde het stel aan daarmee te stoppen. Toch lijkt het niet het einde te zijn van het onlosmakelijke tv-duo, want Carlo zegt dat hij ervan overtuigd is dat hij samen met Irene terugkeert op televisie.

Plannen liggen klaar

Dat er een einde kwam aan De TV Kantine, zorgde voor de nodige emoties bij allebei. ,,We hebben echt een traan gelaten natuurlijk, maar we weten daardoor juist beter dat we met iets terug willen komen. Dat gaan we ook echt doen, we komen met íets terug”, vertelt Carlo overtuigd aan weekblad Weekend.

Onlangs zaten Carlo en Irene met RTL-zenderbaas Peter van der Vorst aan tafel bij Jinek, en na afloop zou het een en ander zijn besproken. ,,Peter ziet een ochtendshow wel voor zich, en ik ook. Op zondagochtend bijvoorbeeld, van 10 tot 12 uur. Dat zou ik leuk vinden en Irene ook, dus misschien moeten we daar maar op voortborduren.”

Concurrentie op de loer

De plannen zijn er al, maar er ligt ook concurrentie op de loer. Zo willen Martien en Erica Meiland graag ‘de nieuwe Carlo en Irene’ worden. Carlo heeft geen angst voor die concurrentie. ,,Dat zou best kunnen, als ze met die sponsoring overweg kunnen zoals wij, want daar moet je heel veel mee werken”, legt hij uit. ,,Maar nee, ik zie ze zéker niet als concurrenten.”

Tags

CARLO BOSZHARDIRENE MOORSPETER VAN DER VORST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie