Ondanks vreemdgaan Tristan: ‘Khloé en vriend zoeken draagmoeder voor tweede kindje’

Khloé Kardashian|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Als het aan Khloé Kardashian ligt, krijgt haar dochter True er zo snel mogelijk een broertje of zusje bij. Dat liet de realityster weten in de laatst verschenen uitzending van Keeping Up With The Kardashians. Hoewel de opnames daarvan al maanden geleden zijn gemaakt, nu ze nu extra actueel omdat Khloé’s ‘knipperlichtvriend’ Tristan Thompson opnieuw vreemd zou zijn gegaan, nadat hij Khloé al twee keer eerder bedroog tijdens hun relatie.

Artsen zouden de 36-jarige Khloé gezegd hebben dat het niet verstandig zou zijn om zelf opnieuw zwanger te raken, vanwege complicaties die kunnen optreden vanwege haar leeftijd en ze daardoor meer risico zou lopen op eventuele afwijkingen. Een draagmoeder zou, net als bij haar zus Kim, de perfecte oplossing zijn.

Pittige opgave

,,Ik vond het al vrij heftig om te horen dat ik zelf beter niet meer aan een zwangerschap kan beginnen. Zoiets hakt er wel in als je hoopt op een tweede kindje. Maar goed, daar heb ik me overheen gezet. Het vinden van de juiste draagmoeder is opnieuw een pittige opgave, maar ik denk dat dit het beste is voor ons,” aldus Khloé.

Vreemdgaan

Fans zijn het niet eens met de Kardashian telg. ,,Het enthousiasme van Tristan is nergens te bespeuren. Toen niet en nu nog steeds niet. Sterker nog: hij heeft zich in de tussentijd opnieuw vergrepen aan een andere vrouw, dus als dat je ogen niet opent dan ben je echt verloren. Houd de eer toch aan jezelf Khloé, het gaat ‘m niet worden met deze vent. De hele wereld ziet het, behalve jij. Je verdient zoveel beter dan dit.”

BuzzE

Tags

BabynieuwsKardashianKhloe KardashianTristan Thompson

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie