Khloé Kardashian haalt uit naar ‘bodyshamer’

Khloe Kardashian|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Khloé Kardashian werd op Twitter een ‘plastisch chirurgische alien’ genoemd. Iets wat de tv-ster niet accepteert, want ze haalt flink uit.

Khloé Kardashian heeft flink van zich laten horen nadat ze via Twitter een ‘plastisch chirurgische alien’ werd genoemd. De vrouw die de opmerking maakte is feministe Marsha Coupé. Ze reageerde op een post waarin Khloé als ambassadeur van medicijnen tegen migraine wordt ingezet.

Buitenaards wezen

De feministe begrijpt niet waarom Khloé aangewezen wordt als ambassadeur. ,,Wijst onderzoek uit dat hoe meer plastische chirurgie iemand heeft ondergaan, hoe groter de kans is dat hij of zij last heeft van migraine?”, schrijft Marsha. ,,Wat voor soort farmaceutisch bedrijf kiest iemand die zoveel plastische chirurgie heeft ondergaan dat ze eruitzien als een buitenaards wezen, als hun woordvoerder?”

Een opmerking die Khloé raakt, want ze slaat terug. ,,Jammer dat je het zo voelt. Je hebt het volste recht om mij te blokkeren. Ik probeer velen te helpen die in stilte lijden. Je hebt recht op jouw mening en ik op de mijne. Al denk ik niet dat je jezelf een feminist moet noemen als je andere vrouwen aanvalt.”

Onherkenbaar

Fans van Khloé reageerden verdeeld. Een grote groep was het ermee eens dat de realityster er vrij onherkenbaar uitziet in het nieuwe reclamespotje. ,,Wat heeft ‘KoKo’ nu weer laten doen? Waarom omarmt ze haar eigen schoonheid niet? Ze maakt een totaal ander persoon van zichzelf.”

Anderen gaven juist Khloé gelijk, en keuren de reactie van Marsha af. ,,Je zegt dat je een feminist bent maar ondertussen brand je Khloé af, omdat ze andere schoonheidsidealen dan jij heeft. Het is haar lijf en daarmee mag ze doen wat ze wil. Bovendien heeft ze al jaren last van migraine, nadat ze in haar jeugd een ongeluk heeft gehad.”

BuzzE

Tags

KARDASHIANKARDASHIANSKHLOE KARDASHIAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck