Kijker heeft geen interesse in dansende Jan Kooijman

Jan Kooijman
Door: DitjesenDatjes
20-02-2018

Jan Kooijman was ontzettend positief over zijn nieuwe programma, maar kijkers lijken niet geïnteresseerd. Mediacourant spreekt over een ware flop.

Kijkers

In Dance around The World reizen Jan Kooijman en Ish Ait Hamou naar verschillende landen waar ze de danscultuur ontdekken. Ondanks dat Jan zijn programma flink heeft gepromoot in bijvoorbeeld RTL Late Night keken er maar 150.000 mensen. Dat is nog geen 2,5 procent. “Er keek geen hond naar de eerste aflevering”, schrijft Mediacourant.

Volgens de website kan dit komen doordat dit het zoveelste reisprogramma is van de NPO. Katja Schuurman, de presentatoren van 3 op reis en de Volendamse zangers Nick en Simon zijn allemaal op televisie te zien terwijl ze het buitenland ontdekken.

Ierland

Ondanks dat Jan en Ish naar landen zoals Thailand, Oekraïne, Peru, Colombia en Jordanië gingen, heeft hij toch kritiek:  “We wisten echt niet waar we heen gingen. Als we het hadden geweten hadden we ook naar Nieuw-Zeeland en Hawaii gegaan, kan ik je vertellen, maar we kwamen uiteindelijk onder meer uit in Ierland. Dat is een iets mindere verrassing.

De mensen die wél keken waren best te spreken over het programma. En dat zijn opvallend veel vrouwen. Op Twitter schrijven ze het volgende:

Meer DenD