Kijker laat Noortje Herlaar links liggen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De kijker zit niet te wachten op Noortje Herlaar in de rol van rechercheur Loïs. Haar nieuwe misdaadserie, die nog maar een maand geleden met hoge verwachtingen werd gelanceerd, is verre van succesvol.

Al weken slecht bekeken

De aflevering van gisterenavond wist slechts 544.000 kijkers te bekoren. Dat zijn erg slechte cijfers voor een programma dat primetime op NPO1 uitgezonden wordt. Vorige week deed het programma het al niet veel beter met 577.000 kijkers. De eerste aflevering wist 708.000 kijkers te boeien. Hier komen uiteraard de cijfers van uitgesteld kijken nog bij, maar al met al presteert het ver onder de verwachtingen. Ter vergelijking, Flikken Maastricht wist vorige week bijna 1,4 miljoen kijkers te vermaken.

Bevallen in oktober

Voor Noortje, op 20 oktober bevallen van dochtertje Bobbi, zullen deze cijfers een grote teleurstelling zijn. Ze behoort deze weken samen met haar vriend Barry Atsma op een roze wolk te verkeren maar zal deze bittere pil toch tot zich moeten nemen. Ze heeft in ieder geval nog even de tijd om bij te komen en te genieten van haar babygeluk. Pas in april staat er weer iets op de agenda wat werk betreft. Ze staat dan op de planken bij Toneelgroep Amsterdam, zo liet ze onlangs aan Televizier.nl weten. „Tot die tijd ga ik lekker cocoonen.”

Voor Noortje en Barry is Bobbi hun eerste kind samen. Uit een eerdere relatie heeft Barry twee dochters. Noortje had nog geen kinderen. Het stel staat erom bekend weinig te delen over hun privé-leven. Ze vroegen onlangs de media nog om de privacy van hun pasgeboren dochter te respecteren en geen foto’s te publiceren.

Geen vervolg?

De aflevering van gisteren van rechercheur Loïs was voorlopig de laatste en met deze cijfers is het nog maar zeer de vraag of er een vervolg zal komen.

 

 

Tags

AVROTROSBARRY ATSMABOBBINOORTJE HERLAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck