Kijkers Beau schrikken van ‘onherkenbare’ Goedele Liekens

Kijkers schrikken van Goedele
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Goedele Liekens schoof gisteravond aan bij talkshow Beau om te praten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Maar op Twitter waren kijkers alleen maar aan het praten over haar uiterlijk dat drastisch veranderd is…

Goedele Liekens lag gisteravond behoorlijk onder een vergrootglas toen zij aanschoof bij Beau. Kijkers vinden dat haar uiterlijk op wonderbaarlijke wijze is veranderd.

Botox en liften?

Eén van de kijkers heeft twee foto’s van Goedele naast elkaar geplaatst. Op de linkse foto een Goedele zoals we haar eerder op beeld zagen verschijnen, en op de rechtse foto hoe ze er gisteren uit zag bij Beau. ,,Moest eerst goed kijken wie het was, gelukkig heeft ze een herkenbare stem”, schrijft de kijker op Twitter.

Een andere kijker denkt dat Goedele aan zichzelf heeft laten sleutelen. ,,Wat heeft Goedele toch allemaal gedaan? Wat zonde!”, luidt het, waarna de kijker de hashtags ‘botox’ en ‘liften’ aan het bericht toevoegt.

Opvallend

Of Goedele echt plastische chirurgie heeft ondergaan is niet bekend. Wel zijn er kijkers die het voor haar opnemen. ,,Opvallend dat er veel commentaar is over het ‘veranderde’ gezicht van Goedele Liekens en niet over dat van Robert Doornbos…”

Tags

BEAUGOEDELE LIEKENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck