Kijkers enthousiast over nummer Admiraal van Gaal in Even tot Hier: ‘Briljant!’

Leny's Admiraal hit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In extreem korte tijd schreven de makers van het programma ‘Even tot hier’ een nummer voor Lenny Kuhr om bondscoach Louis van Gaal toe te zingen. Kijkers zijn diep onder de indruk. ,,Hoe krijg je zo snel zo’n actuele tekst? Briljant!”, luidt het op Twitter.

Door drie goals, gescoord door Depay, Blind en Dumfries, gaat Nederland naar de kwartfinales en ligt Amerika uit de competitie. Maar volgens de presentatoren van ‘Even tot hier’ is het succes van Oranje grotendeels te danken aan bondscoach Louis van Gaal en daarom besloten zij hem in het zonnetje te zetten.

‘Briljant’

Ter ere van de winst van het Nederlands elftal zong Lenny Kuhr daarom bondscoach Louis van Gaal toe met een speciale versie van haar Songfestivalhit De troubadour: Admiraal van Gaal. Kijkers waren diep onder de indruk van haar optreden. Niet alleen vanwege haar stem en talent, maar vooral het nummer zelf maakte diepe indruk. Het was nog geen vier uur geleden dat Nederland speelde tegen het Amerikaanse voetbalteam. Dat het nummer zó snel in elkaar is gezet, noemen kijkers dan ook ‘briljant’.

,,Serieus. Hoe krijg je zo snel zo’n actuele tekst? Briljant deze gasten hoor…”, schrijft een kijker op Twitter. ,,Schitterend echt”, schrijft een andere kijker. ,,Ironisch en toch ontroerend, dat zie je zelden.”

Lenny Kuhr in 1974: De Generaal (over Rinus Michels)

Tags

EVEN TOT HIERLENNY KUHRORANJEVIDEOWKZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck