Kijkers ergeren zich aan berichtgeving Rossana Kluivert

Rossana Kluivert
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rossana Kluivert en haar advocaat Royce de Vries hebben de rechtszaak tegen Opgelicht?! verloren. De aflevering van het programma, waarin de hondenopvang van Kluivert ter sprake kwam, mag online blijven. Daarnaast hoeft er geen rectificatie plaats te vinden.

Geen misleiding, manipulatie, bedrog

De rechter constateerde dat er in de aflevering geen sprake is van misleiding, manipulatie of bedrog. En dat terwijl Rossana nog beweerde dat er in de uitzending van een half uur 20 fouten waren.

Ondanks de uitspraak van de rechter blijven Rossana en De Vries bij hun standpunt. ,,Het is een uitermate teleurstellend vonnis. Het is positief dat de rechtbank erkent dat de uitzending onjuistheden bevatte en uitdrukkelijk wordt erkend dat er geen sprake is van fraude of oplichting bij de stichting, maar het is daarom teleurstellend dat dit niet heeft geleid tot toewijzing van de vorderingen. Wij beraden ons op een hoger beroep”, laat De Vries in een reactie weten.

Gekleurde berichtgeving

Gisteravond werd de zaak besproken in RTL Boulevard, het programma waarin Peter R. de Vries regelmatig te zien is en er voornamelijk positief over Rossana en haar familie wordt gesproken. Ook deze keer is het niet anders. Kijkers ergerden zich aan de gekleurde berichtgeving rondom de rechtszaak.

https://twitter.com/Mathild77348577/status/1222577245119832064

https://twitter.com/Paradijsbeer/status/1222577258633793538

 

 

 

Tags

CURACAOHONDENOPVANGRECHTERROSSANA KLUIVERTRTL BOULEVARDUITSPRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck