Kijkers genieten van vernedering Giel Beelen bij Special Forces VIPS

Giel Beelen wordt vernederd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Giel Beelen werd zwaar vernederd in de eerste aflevering van het programma Special Forces VIPS. Kijkers kunnen er alleen maar van genieten. ,,Eindelijk eens zien hoe Giel hard wordt aangepakt!”

‘Ik maak je kapot waar je bijstaat!’

In het programma Special Forces VIPS geven tien BN’ers de controle uit handen. Ze gaan mee op een zware militaire training en leveren alles in. Niet alleen hun spullen, maar ook hun bekendheid. De regels zijn streng, maar Giel Beelen dacht dat hij daar wel onderuit zou komen.

Toen de kandidaten zich buiten moesten melden, besloot Giel tijdens het wachten een sigaret op te steken. En dat heeft hij geweten, want hij werd keihard afgebeuld. ,,Als jij denkt dat je hier voor je lol bent, voor een spelletje, of dat je mij uitdaagt, dan zit je verkeerd, jongen. Ik maak je kapot waar je bijstaat!”, schreeuwt de trainer.

‘Intens genieten dit’

Giel lag onlangs nog onder vuur vanwege zijn kruidenmiddel, iets wat hem niet helpt om steun te krijgen van de kijkers thuis. De radio-dj staat er beteuterd bij, waar de kijkers alleen maar om kunnen lachen. ,,Heerlijk eindelijk eens zien hoe Giel hard wordt aangepakt. Intens genieten dit”, schrijft een kijker op Twitter. En een ander: ,,Ik geef toe… Moet wel gniffelen nu Giel ’toegesproken’ wordt.”

Ook Angela de Jong vindt het programma om te gieren. ,,Het kijken naar Giels vernedering voelde als compensatie, om niet te zeggen: genoegdoening voor alle narcistische fratsen van hem en andere BN’ers waarmee je als mediaconsument al tijden ongevraagd wordt geconfronteerd”, schrijft ze in haar AD-column.

Tags

ANGELA DE JONGGIEL BEELENSPECIAL FORCES VIPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck