Kijkers geschrokken door ‘enge’ foto Sylvie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Photoshop is Sylvie Meis’ beste vriend. De huid wordt net iets gladder, de taille net iets smaller en haar gezicht iets strakker. Vaak is het niet te bewijzen dat de diva Photoshop gebruikt, want dan is het zo goed gedaan dat het niet opvalt. Ze ziet er immers van zichzelf ook prachtig uit. Maar op een nieuwe foto die ze gisteren op Instagram postte, is het volgens veel volgers duidelijk dat er aan de foto gesleuteld is. Er klopt namelijk iets niet.

Reclame

De kleine diva poseert in een zwarte bikini. Ze kijkt in de verte, houdt haar ene hand boven haar ogen als zonnescherm en haar linker hand heeft ze in haar zij. En het is die arm die er gek uitziet. In de tekst bij de foto staat, zoals de afgelopen tijd gebruikelijk is geworden, reclame. Dit keer schrijft ze een positief verhaaltje over een reisbureau. De aandacht van haar volgers gaat alleen niet naar het verhaal, maar naar de arm die er nogal ongelukkig opstaat. De hoek van haar elleboog is volgens veel volgers erg gek en onnatuurlijk. Haar onderarm ziet er daardoor ‘eng’ uit.

Rijk

Tot slot zijn er nog mensen die wel haar verhaaltje lezen, maar ook daar kritiek op hebben. Sylvie maakt namelijk reclame voor een reisaanbieder, en die reizen zijn nogal prijzig: ongeveer 6000 euro. ,,Op welke doelgroep is dit gericht? Ik mag als gewone sterveling wel eerst de lotto winnen.”

https://www.instagram.com/p/B0d7VzwoZ0K/

 

Tags

DIVAFOTOSHOPNEPPHOTOSHOPSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck