Kijkers in shock om opmerking Peter Gillis: ‘Afrika net zo groot als Nederland’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een bewogen jaar hebben Nicol en Peter besloten om op vakantie te gaan naar Afrika. Samen met hun vrienden Mieke en Johnny gaan ze op safari in Tanzania. En hoewel Peter een echte vakantieman is, blijkt hij wel héél weinig te weten over de wereld. Massa is Kassa-kijkers zijn in shock wanneer Peter vraagt of Afrika net zo groot is als Nederland.

Wanneer Mieke en Johnny het tijdelijke onderkomen van Peter en Nicol aan het schoonmaken zijn, besluiten Peter en Nicol ze te verrassen met het nieuws dat ze mee gaan naar Afrika.

Niet betaald?

,,Peter en ik hebben een safari geboekt naar Afrika, en omdat jullie altijd zoveel voor ons doen als vrienden, willen we jullie meenemen”, zegt Nicol tegen Mieke, die haar vol ongeloof aankijkt. Mieke en Johnny denken eerst dat Nicol een grap maakt, maar wanneer ze de reisboekjes in hun handen gedrukt krijgen hebben ze door dat Nicol het meent.

Hoewel kijkers het kunnen waarderen dat Mieke en Johnny worden meegevraagd, wordt er vermoed dat het duo vooral de zware koffers van Peter en Nicol moet dragen. Ook wordt er getwijfeld aan het feit of Johnny en Mieke normaalgesproken wel wat terugkrijgen voor alle zware klusjes die ze doen. ,,’Omdat jullie als vrienden veel voor ons doen’ Je wil toch niet zeggen dat ze niet eens betaald krijgen voor al het werk dat zij doen?”, schrijft een kijker op Twitter.

‘Afrika net zo groot als Nederland?’

Hoe dan ook zal het een reis worden die ze heel hun leven bij zal blijven. En dat geldt niet alleen voor Johnny en Mieke; ook Peter heeft nog geen idee naar welke bestemming hij op vakantie gaat. Wanneer ze langsgaan bij het reisbureau stelt Peter een wel heel bijzondere vraag. ,,Hoe groot is Afrika? Net zo groot als Nederland?”, vraagt hij aan de man van het reisbureau.

Kijkers weten niet wat ze horen. ,,Is Afrika net zo groot als Nederland? Serieus…”, schrijft een kijker op Twitter. En ook Nicol kan er wat van: zij maakt zich namelijk zorgen of er wel handdoeken in Tanzania zijn.

Tags

Massa is kassaNicol Kremerspeter gillis

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie