Kijkers Kopen Zonder Kijken blijven zitten met belangrijke vraag: ‘Waar is de krabpaal?’

Waar is de kat en de krabpaal?????
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken gaan Amanch en Deyar, een koppel uit Delft, op zoek naar hun droomhuis. Maar kijkers blijven zitten met een belangrijke vraag, want waar is de krabpaal die ze zo graag wilden?

Amanch en Deyar wonen in een appartement in Delft, maar met de komst van een baby wordt het te krap. Ze schakelen het team van Kopen Zonder Kijken in om hun droomhuis te vinden. Hun wensen zijn vrij simpel: een ruim huis waar ze kunnen werken en leven én een mooie krabpaal voor hun kat Booboo.

500.000 euro

Met een budget van 500.000 euro gaat makelaar Alex van Keulen op zoek naar het droomhuis van Amanch en Deymar. Het is een lastige zoektocht, maar kort nadat hun dochtertje is geboren staat Martijn Krabbé bij hen voor de deur. Niet alleen om ze te feliciteren met de geboorte van hun kindje, maar ook met de aankoop van hun nieuwe huis.

‘Luxe hotel stijl’

Het optrekje, dat zich in Delft bevindt, is voor een prijs van 406.000 euro gekocht. Dat betekent dat er een hoop geld over is voor de verbouwing in ‘luxe hotel stijl’. Amanch en Deymar zijn dolgelukkig met hun nieuwe optrekje. De woning heeft drie verdiepingen, een tuin en een grote woonkamer. Ook hebben ze een ligbad gekregen, iets wat ze graag wilden.

‘Waar is de krabpaal?’

Maar volgens kijkers mist er één belangrijk ding in het huis. ,,Chique, volle kleuren, goudtinten, luxe tv-wand, bad, drie of vier slaapkamers, gezellig… Maar waar is die krabpaal?”, vraagt een kijker zich af op X. Een andere kijker is het daarmee eens. ,,Ja leuk allemaal, maar waar komt de krabpaal?”

Een andere kijker valt het op dat ook de kat Booboo nergens te bekennen is. ,,Ik denk dat Booboo de kat met het appartement verkocht is…”

Tags

KOPEN ZONDER KIJKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck