Kijkers Kopen Zonder Kijken kunnen geen marmer meer zien: ‘Elke week hetzelfde’

Kijkers zijn marmer helemaal zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hotel-chic en een marmerlook: kijkers zijn de moodboards van de deelnemers in Kopen Zonder Kijken helemaal zat. ,,Het is elke week hetzelfde!”

Koen en Matthijs zijn een tijdje terug naar België verhuisd, maar willen toch graag terug naar Nederland. Door de krappe woningmarkt lukt het de twee Nederlandse mannen maar niet om een huis te vinden en daarom schakelen ze het team van Kopen Zonder Kijken in.

Moodboards

Met een budget van 420.000 euro gaan makelaar Alex van Keulen en aannemer Bob Sikkes op zoek naar een woning met minimaal drie slaapkamers en een thuiskantoor. Alex merkt op dat de twee helemaal geen gekke eisen hebben, maar wanneer kijkers de moodboards zien zijn ze de aflevering alweer zat.

Hotel-chic

Het thema van de moodboards is namelijk hotel-chic, zoals vaker in het programma. ,,Ik hoop op eens een ander type moodboard dan de standaard woonmagazineplaatjes met beige en zwart”, schrijft een kijker op X.

Marmer

En wanneer Matthijs en Koen het eindresultaat van hun woning zien, gaat het los op X. Veel kijkers stellen dat het eindresultaat elke week hetzelfde is. Vooral over de badkamer zijn ze niet te spreken. ,,Hè bah, weer die marmerlook. En nog super lelijk gedaan ook”, schrijft een kijker op X. Een ander is het daarmee eens. ,,Veel te harde ader waardoor het goedkoop oogt.”

Tags

KOPEN ZONDER KIJKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck