Kijkers Mr. Frank Visser in shock om ‘enge’ buurman: ‘Steekje los’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De emoties liepen in de nieuwste aflevering van ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ hoog op. Dit keer is een hond de oorzaak van de burenruzie. Maar volgens mevrouw Eekma is juist buurman Rupert de gevaarlijke in het verhaal…

Mevrouw Eekma en buurman Rupert wonen naast elkaar in een flat in Dordrecht. Eekma woont daar met haar trouwe viervoeter Cowboy, maar durft amper langs de woning van Rupert te lopen. Rupert heeft namelijk een hekel aan haar labrador. Volgens Eekma schreeuwt hij naar de hond en beschuldigt hij het dier van bijten.

‘Bang dat hij mij iets aandoet’

,,Hij heeft van begin af aan heel lelijk gedaan tegen mijn hond”, vertelt de vrouw aan Viktor Brand. Volgens Eekma wordt het alsmaar erger en inmiddels voelt ze zich zo geïntimideerd door de buurman, dat ze een camera op de galerij heeft laten plaatsen. ,,Ik ben bang dat hij mijn hond iets aandoet, of mij.”

Bewijs

Vervolgens gaat Viktor bij de buurman langs en Rupert vertelt op zijn beurt dat niet alleen de hond het probleem is. ,,Ook de buurvrouw zelf”, vertelt hij. Wat mevrouw Eekma doet? Volgens Rupert gooit ze expres plukken vacht van het dier voor zijn deur. De plukken heeft hij zelfs bewaard als bewijs.

Boete en uithuisplaatsing

Om te kijken of de labrador echt gevaarlijk is, komt er een hondengedragsdeskundige langs. Cowboy is wild en enthousiast, maar de deskundige bevestigt al snel dat er geen kwaad in het dier zit. Bij de uitspraak legt Mr. Frank Visser buurman Rupert een contactverbod op. Houdt hij zich daar niet aan, dan riskeert hij een boete die kan oplopen tot maar liefst 10.000 euro. Ook kan hij uit zijn woning geplaatst worden.

‘Enge gast’

De buren die in de zaal zitten zijn enorm opgelucht: zij stonden allemaal aan de kant van de buurvrouw. Bij Eekma rollen de tranen zelfs over haar wangen. Kijkers hebben medelijden met haar. ,,Nou ik weet wel wie er een steekje los heeft en het is niet de buurvrouw”, twittert een kijker. Een andere kijker is het daarmee eens. ,,Zeer goede uitspraak! Blij voor mevrouw die geëmotioneerd was door de uitspraak. Rupert is een slechte verliezer en een enge gast!”

Tags

MR FRANK VISSER DOET UITSPRAAKMR. FRANK VISSER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck