Kijkers ontroerd door stellen Steenrijk, Straatarm

Een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm heeft veel mensen ontroerd. Zowel het arme als het rijke gezin krijgt veel complimenten over de manier waarop zij de week in het andere huis hebben doorgebracht.

Klussen

Joey, Charlotte en hun dochtertje Pien uit Zeeland kunnen per week maar liefst 2000 euro uitgeven. Ze zitten graag op het terras, gaan graag uiteten en kijken nooit naar prijzen in de supermarkt. Het andere gezin, bestaande uit Claudia en Paul en dochter Melany, moet het doen met 70 euro per week en moet soms ieder dubbeltje omdraaien.

Het rijke gezin heeft in de week zuinig aan gedaan, want aan het einde kochten ze een prachtige tweedehands salontafel en nog een aantal andere cadeautjes voor het gezin. Joey, die een aannemers bedrijf heeft, nam zijn gereedschapskist mee tijdens de ruil en heeft geklust in het huis van het arme gezin.

Het andere gezin heeft ervoor gezorgd flink te genieten van de tijdelijke rijkdom. Dochtertje Melany mocht iets uitkiezen in de speelgoedwinkel en ook ging haar grote droom in vervulling. Eindelijk mocht ze paardrijden. Paul ging op zijn beurt trouwringen uitzoeken voor hem en Claudia, maar besloot om ze toch samen uit te zoeken. Wel kocht hij een prachtig kettinkje voor zijn vriendin.

Kijkers vonden dit een prachtige aflevering, want beide gezinnen gedroegen zich respectvol en kregen meer begrip voor elkaars situatie.