Kijkers schrikken van ‘afgetakelde’ Hans van De Scheetjes

Zware tol voor Hans van De Scheetjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hans en Karin, beter bekend als De Scheetjes uit Ik vertrek, gingen deze zomer op een dramatische manier uit elkaar. In een speciale aflevering van het populaire programma zien we hoe het nu met ze gaat. Kijkers schrikken niet alleen van het heftige verhaal over de breuk, maar ook van de gezondheidsproblemen van Hans. ,,Wat is Hans afgetakeld. Heftig hoor.”

Hoe gaat het nu met De Scheetjes?

Hans ten Böhmer en Karin van Scheijndel uit het programma Ik Vertrek leken eerder zielsgelukkig samen. Ze vertrokken naar Bonaire en opende daar een midgetgolfbaan. Maar onlangs ging het helemaal fout tussen het stel en in september werd bekend dat de twee uit elkaar gingen.

In een speciale aflevering van Ik Vertrek, zien we hoe het momenteel met Hans en Karin gaat. Karin woont weer in Nederland en vertelt dat zij en Hans op een gegeven moment als ‘broer en zus’ leefden. Hans bleef achter in Bonaire en voelt zich door Karin in de steek gelaten.

‘Afgetakelde’ Hans

Hoewel we in de aflevering zien dat Karin emotioneel wordt als ze over haar vertrek uit Bonaire praat, gaat het met Hans ook helemaal niet goed. Hij heeft veel lichamelijke klachten. ,,Ik stond patat te bakken voor veertig kinderen en toen ben ik achterover gevallen. Knock-out”, vertelt Hans. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en bleek achteraf een epileptische aanval te hebben gehad.

Naast epilepsie, blijkt Hans ook nog trombose te hebben. Kijkers schrikken van het heftige verhaal. ,,Ik vind hem gewoon een beetje zielig”, twittert iemand. Ook viel het kijkers direct op dat Hans er slecht uitziet. ,,Wat is Hans afgetakeld. Heftig hoor”, aldus een kijker.

Tags

De ScheetjesIk Vertrek

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie