Kijkers teleurgesteld in The Roast of Hans Klok: ‘Slechtste roast ooit’

Roast Hans Klok was niet om te lachen
Door: Charlotte Wijnen
22-12-2021

Kijkers waren gisteren enorm teleurgesteld in de The Roast of Hans Klok. De illusionist was het slachtoffer en kreeg er flink van langs door verschillende BN’ers. Maar de grappen die gemaakt werden vielen niet bepaald in de smaak bij de kijkers.

Na Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B was Hans Klok deze keer aan de beurt. De roasters dit jaar waren Stefano Keizers, Louise Janssen, Giel de Winter, Rasti Rostelli, Karin Bloemen, Sjaak, Johan Goossens, Henk Westbroek en Henry van Loon. Henry kon nog op wat complimenten rekenen, maar over de rest waren de kijkers niet te spreken.

‘Slechtste roast ooit!’

Op Twitter wordt de roast in een word ‘slecht’ genoemd en allesbehalve grappig. ,,Als je dacht dat 2021 tegen viel heb je de Hans Klok roast van Comedy Central nog niet gezien! Slechtste roast ooit”, aldus een kijker. En een ander: ,,En weer een Nederlandse roast die wederom bewijst dat ze deze kunst in Nederland niet beheersen… Wat is dit slecht!”

Dat de kijkers gisteren teleurgesteld waren, is ook aan de kijkcijfers te zien. Slechts 236.000 kijkers keken gisteren naar de show. De roasts van de afgelopen jaren trokken allemaal meer kijkers naar de komediezender. De roast van Giel Beelen was met 603.000 kijkers de best bekeken editie.

Meer DenD