Kijkers vallen over eindresultaat in Kopen Zonder Kijken: ‘Geldverspilling!’

Pure geldverspilling bij Kopen Zonder Kijken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken gaat het team op zoek naar een huis voor de 28-jarige Alisha en de 30-jarige Noud. Er wordt een geweldig huis voor het stel gekocht, maar kijkers raken niet uitgepraat over het eindresultaat. ,,Dit is echt geldverspilling”, luidt het op X.

Alisha en Noud hebben nogal wat wensen. Ze willen graag een sfeervolle straat en een woning van minimaal 120 vierkante meter. Maar hun grootste dilemma is: wordt het Eindhoven of Tilburg? Alisha wil in Eindhoven blijven en Noud wil het liefst terug naar zijn geboortestad Tilburg.

‘Geldverspilling’

Tien dagen voor de concessieklok heeft makelaar Alex van Keulen een huis gevonden. Noud is dolblij, want de woning staat in Tilburg. En wanneer Alisha de binnenkant van de woning ziet, haalt ook zij opgelucht adem.

En hoewel er een instapklare woning is gekocht, gaat Bob Sikkens aan de slag met de verbouwing. Er komt onder meer een nieuwe keuken, nieuwe badkamer en een nieuwe vloer. Kijkers begrijpen er niets van. ,,Wáárom zoveel verspilling dit keer? Nieuwe keuken, nieuwe vloer, nieuwe badkamer. Allemaal gesloopt. Echt niet leuk, het huis was prima”, schrijft een verbaasde kijker op X.

Tags

KOPEN ZONDER KIJKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck