Kim Feenstra geeft zich bloot in eigen nieuwe docuserie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Een kijkje in het leven van Kim Feenstra. Dat kan vanaf 4 november in haar eigen nieuwe docu-serie LIFE OF KIM. Hierbij wordt het model op de voet gevolgd en is wekelijks te zien bij Videoland.

Alles in beeld

Van haar werk tot privéleven, alle facetten van Kim’s leven moeten volgens haar in beeld komen. ,,Er gebeurt momenteel heel veel in mijn leven” vertelt het model aan RTL. ,,Zo heb ik met mijn grote liefde een huis gekocht dat door ons volledig verbouwd gaat worden tot een ecologisch-proof ’thuis’, ben ik met mijn beste vriend een bedrijf gestart en staat mijn agenda vol met mooie modellen klussen.” aldus Feenstra.

LIFE OF KIM

Naast haar modellenwerk is Feenstra ook nog steeds actief als fotografe. ,,Ook sta ik steeds vaker áchter de camera als fotograaf. Ik vind het leuk om in LIFE OF KIM mijn volgers en fans een persoonlijk inkijkje te geven in mijn leven” laat Kim weten.

‘Alles behalve saai’

Daarnaast is ook het enorme verjaardagsfeest op Ibiza van de 34-jarige vastgelegd en zal te zien zijn in de realityserie. Met maar liefst zes afleveringen neemt Kim haar fans mee in haar leven en wil zij bewijzen dat het alles behalve saai is. ,,Je kan veel van me vinden en veel over me zeggen, maar saai… dat ben ik zeker niet. Welcome to my life!”, aldus Kim Feenstra.

 

https://www.instagram.com/p/B4SYyWFJ61L/

Tags

FEENSTRAKIM FEENSTRALIFE OF KIMMODELREALITYSERIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck