Kim Feenstra over vaccinatiecampagne

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Veel bekende Nederlanders spreken zich met regelmaat uit over het coronavirus. Ook model en actrice Kim Feenstra laat van zich horen. Volgens haar voelt de vaccinatiecampagne meer als een brainwash. Op haar Instagram gaat de kersverse moeder los.

‘Waar zit de logica?’

Terwijl Kim in haar auto zit onderweg naar huis verschijnt de publiekscampagne op de radio. Ze hoort in de campagne: ,,Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren. Dat wordt ons ticket naar meer vrijheid.” Volgens Kim bevat dit een probleem: ,,Dus basically, we geven onze vrijheid nu op om het straks weer terug te krijgen of sterker nog te verdienen? Waar zit de logica?”

Brainwash

Het 35-jarige model gaat nog even door en vergelijkt het met een brainwash. ,,Voelt eerder als een brainwash. Want als je je niet zou willen vaccineren? ‘Mag’ je dan straks ‘minder’ meedoen aan jouw ‘oude leven’ voor corona?” Kim vervolgt: ,,Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen vaccinaties op zich. Maar ik ben wel tegen dit soort indoctrinatie over een ‘vaccin’ waar zo weinig over bekend is en wat een soort van ‘verheerlijkt’ lijkt te zijn.”

‘Zooitje gare bn’ers’

Het model haalt op het einde van haar betoog nog even uit naar BN’ers die meewerken aan de campagne: ,,(…) En straks zeker weer een zooitje gare bn’ers die zich laten betalen en ‘lenen’ om campagne te voeren.” De kersverse moeder sluit het bericht af met: ,,Lieve mensen laat je niet gek maken. Ook niet door mij. Ik ga de baby knuffelen.”

Tags

FEENSTRAKIMKIM FEENSTRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck