Kim Kardashian geeft update na scheidingsgeruchten

Kim Kardashian
Door: Eva Steins
12-01-2021

De geruchten gaan al een tijdje dat het huwelijk van Kanye West en Kim Kardashian aan een zijden draadje hangt. Voor het eerst sinds deze harde geruchten naar buiten kwamen laat Kim van zich horen op Instagram…

Volgens diverse bronnen van het Amerikaanse kanaal TMZ is het huwelijk van Kim en Kanye het afgelopen half jaar in zwaar weer terecht gekomen. Het zou zelfs zo ver zijn gekomen dat Kim er klaar voor was om de stekker eruit te trekken. Redenen hiervoor zouden onder meer Kanye’s ‘bipolaire’ gedrag zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Foto’s

De realityster postte twee foto’s waarmee ze haar merk Skims promoot. Volgers zoeken op de foto’s meteen de trouwring van Kim, waarvan het onduidelijk is of ze deze nog draagt. Zo zou Kim haar trouwring niet meer dragen op berichten die ze eerder in haar Story zette.

Tot nu toe heeft Kim nog geen duidelijkheid gegeven over haar situatie met Kanye. Volgens insiders zouden Kim en Kanye al een tijd apart van elkaar wonen: zij woont met de kinderen in Los Angeles, en Kanye op een ranch in Wyoming. De insiders melden dat Kim het omwille van de kinderen wil blijven proberen met Kanye, maar dat haar geduld langzamerhand op begint te raken.

Meer DenD